ErhvervsNetværk 9220

Rapport om 9220

Det østlige Aalborg – Virksomhedernes forventninger til fremtiden.

En undersøgelse gennemført af Aalborg Kommune i samarbejde med ErhvervsNetværk 9220. Formålet med undersøgelsen er på den ene side at bidrage til revisionen af Aalborg Kommunes kommunalplan og på den anden side at medvirke til at give Aalborg Kommune og ErhvervsNetværk 9220 et billede af virksomhederrne i området. Undersøgelsen er struktureret gennem en række tværgående temaer, der er af stor betydning for både Aalborg Kommune og ErhvervsNetværk 9220.

Læs rapporten på Issuu.com

 

Medlemsundersøgelse

Medlemsundersøgelse i ErhvervsNetværk 9220.

ErhvervsNetværk 9220 gennemførte i november måned 2015 en medlemsundersøgelse blandt medlemmerne. Medlemsundersøgelsen dækker blandt andet over – Hvad et medlemsskab medfører, interesser, tilfredshed og meget mere.

Undersøgelsen er udarbejdet af Kristina Agerholm, PBA i International handel og markedsføring.

Læs undersøgelsen på Issuu.com

Medlemsundersøgelse i ErhvervsNetværk 9220.

ErhvervsNetværk 9220 gennemførte igen i november måned 2016 en medlemsundersøgelse blandt medlemmerne. Medlemsundersøgelsen dækker blandt andet over – Hvad et medlemsskab medfører, interesser, tilfredshed og meget mere.

Undersøgelsen er udarbejdet af Fredrik Lund Kidmose, PBA i Event/Sport Ledelse.

Læs undersøgelsen på Issuu.com

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram