ErhvervsNetværk 9220

Samarbejde

ErhvervsNetværk 9220’s relationer og samarbejder

ErhvervsNetværk 9220´s fornemste opgave er at opsøge, dyrke og vedligeholde relationer og samarbejde, hvor der foregår erhvervspolitiske overvejelser. Vores ambition er at være den foretrukne partner i erhvervsmæssige drøftelser, der vedrører lokalområdet i postnummer 9220.

Herunder kan du læse mere om vores nuværende samarbejder og relationer.

Center for Samskabelse

Center for Samskabelse er en enhed under Himmerland Boligforening, og er sat i værk for at understøtte den rivende udvikling, som det østlige Aalborg er inde i. Dette vil ErhvervsNetværk 9220  gerne støtte op omkring ved at samarbejde med Center for Samskabelse.

Region Nordjylland

Vores samarbejde med Region Nordjylland fokuserer på udvikling i regionen.

Aalborg Kommune

Samarbejdet med Aalborg Kommunes Erhvervsafdeling har til formål at at præge udviklingen af lokalområde 9220 i en positiv retning. På den måde er vi – via dialog og sparring – med til at støtte de mange gode kræfter, initiativer og investeringer, der bliver tilført området og dermed sikre, at planerne bliver ført ud i livet.

Herunder også: Fælles indsats omkring integrationen i Aalborg. Kommune

Aalborg Universitet & University College Nordjylland

Moderne virksomheder har erkendt, at gode relationer og tæt samarbejde med uddannelsesinstitutioner er nødvendige strategiske redskaber for at være med i den udvikling, der sker på alle områder.

Andre uddannelsesinstitutioner

ErhvervsNetværk 9220 samarbejder med et bredt udvalg af andre uddannelsesinstitutioner og på tværs af faglighed. Sparringpartner er Ungdommens Uddanelsesvejledning og de engagerede og motiverede partnere er Tech College, Aalborg Handelsskole, Mellervangen Skole og Herningvejen Skole. Alle de nævnte deltager desuden i netværkets netværksgruppe Uddannelse og Rekruttering 9220.

Andre samarbejdspartnere

Af andre samarbejdspartnere er DR P4 Nordjylland, Borgerforum, Sundhedsværkstedet Øst, Aalborg Boldspilklub af 1885, AaB Ishockey, Cabi, Center for Døvblindhed og høretab, Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram