1313/1111-1515

Vellykket arrangement i Musikkens Hus

Vellykket arrangement i Musikkens Hus

Onsdag d. 11 nov. var 70 medlemmer af ErhvervsNetværk 9220 mødt op på Aalborgs havnefront til et spændende arrangement i Musikkens Hus. Morgenen bød på en kort velkomst, oplæg fra direktionen i Musikkens Hus, rundvisning, brunch og networking. Det imponerende hus består af mere end 20.000 m2 fordelt på ni plan med bl.a. fire koncertsale, fem scener, en indbydende restaurant, en spændende foyer samt undervisnings- og administrationsfaciliteter. De faste beboere er Aalborg Symfoniorkester, Det Jyske Musikkonservatoriums Aalborgafdeling, Aalborg Universitets musikuddannelser, Center for Dansk Jazzhistorie, Musikkens Spisehus samt Musikkens Hus’ egen virksomhed.

Det er ambitionen, at samlingen af uddannelses-, forsknings- og kulturinstitutioner vil udmønte sig i fremadskuende, dynamiske synergier og samarbejder, der vil komme både beboere og besøgende til gode. Musikkens Hus summer af liv og lyd og byder på et hav af forskellige arrangementer. Hvis du ikke var med til netværkets arrangement i Musikkens Hus, så kan din virksomhed selv komme ind og opleve, hvad der foregår foran og bag kulissen i et stort koncerthus som Musikkens Hus. Salgs- og marketingchef Sara Trier Gaarde og salgs- og eventkoordinator Lotte Max Olsen vil i samarbejde med jer skræddersy et arrangement, der passer til jeres ønsker og behov. Læs mere om Musikkens Hus´ erhvervs arrangementer på hjemmesiden eller i deres katalog.

Vi vil sige et stort tak til alle de fremmødte medlemmer og til Musikkens Hus for at levere et fremragende arrangement.

NB. Konservatoriets afdeling i Musikkens Hus slår dørene op til en række koncertcaféer, hvor studerende fra konservatoriet giver den i rollen som kapelmestre og præsenterer egne numre og enkelte kopinumre. Alle koncerterne foregår i Rytmisk Sal, og der er altid fri entré – se arrangement kalenderen her.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram