16/02/2015

Optimeret Connection

Optimeret Connection

Nyt medlem i ErhvervsNetværk 9220

Byd varmt velkommen til nyeste medlem UCONNECT ApS. Virksomheden blev etableret i 2005 af Jens Uggerhøj og har adresse i NOVI Forskerpark i Aalborg. Virksomheden er en resultatorienteret konsulentvirksomhed, der tilbyder ydelser indenfor salgscoarching, facilitering, advisory board og afholder salgsrelaterede kurser. Nøgleordene er salgsoptimering, eksportforberedelse, forretningsudvikling, go-to-market strategi, markedsanalyser, netværksfacilitering og kundearrangementer. UCONNECTS vision er, at være en betydelig leverandør af salgsfremmende værktøjer, og missionen er, at udvikle innovative salgsværktøjer og metoder, der skaber merværdi for kunderne.

Om Jens Uggerhøj

Med såvel en teknisk som en kommerciel baggrund har Jens gennem de sidste 25 år beskæftiget sig i spændingsfeltet mellem udvikling af teknologiske produkter og det at få etableret afsætningskanaler på såvel nationalt som internationalt plan. Ud over erfaringer fra bl.a. mobil og IT industrien, har Jens i perioden 1997 – 2002 været udstationeret i Japan som teknologiattaché for Udenrigsministeriet.

Læs mere om UCONNECT her

 width=
Jens Uggerhøj
Indehaver
UCONNECT ApS

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram