24/09/2018

MatchMind er nyt medlem

MatchMind er nyt medlem

MatchMind tilbyder private og offentlige virksomheder vikarassistance, rekrutteringsløsninger og rådgivning i HR-spørgsmål. De opererer inden for et bredt felt af brancher og fag fra afdelinger i Aalborg, Aarhus, Aabenraa, Fredericia og Slagelse

MatchMind’s vision er at indtage en fremtrædende position på det danske marked for vikarbemanding og rekruttering. Visionen realiseres ved, at de agerer som en velfunderet og attraktiv samarbejdspartner, hvis ydelser baserer sig på en professionelt indstillet, kunderettet organisation, der trives med opgaverne og hele tiden udvikles.

Deres strategiske platform er et konstant kundefokus og en proaktiv tilgang til opgaverne. Det forpligter og stiller store krav, men sikrer, at deres høje kvalitets- og serviceniveau fastholdes som et af de bedste i branchen.

MatchMind har gennemført rekrutteringer af specialister og funktionschefer inden for en lang række brancher og fag. Hver gang giver de opgaven fuld fokus. De råder over dedikerede rekrutteringskonsulenter, der med viden og erfaring tænker både forretningsmæssigt og kreativt for at sikre “a perfect match”.

  • MatchMind gennemfører hele processen – det sparer tid, ressourcer og penge
  • MatchMind sørger for en grundig, løbende dialog – det fastholder mål og konsensus
  • MatchMind træffer hurtige beslutninger – det fremmer den nødvendige afklaring undervejs
  • MatchMind afsøger mulighederne proaktivt – det udvider feltet af kandidater
  • MatchMind arbejder med klar struktur og stram styring – det sikrer kvalitetsniveauet
  • MatchMind følger tæt op i slutfasen – det øger sikkerheden for det rigtige resultat for både kunde og kandidat.

Læs mere her: www.matchmind.dk/

 width=

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram