1919/1111-1515

JC VisuelDesign

JC VisuelDesign

Fotovirksomheden JC VisuelDesign bliver drevet af en intens passion for det fotografiske medie, kommunikation og visualisering. Efter en femårige periode under navnet JC Photography, har virksomheden gennemgået en udvikling og foretaget navnforandring til JC VisuelDesign, der varetager flere af virksomhedens kompetencer.

Passion for det grafiske medie har igennem tiden udviklet sig og omfatter i dag flere områder og yderligere kompetencer inden for reklame, design og visuel kommunikation. Fotografiet er dog stadig det grundlæggende fundament i JC VisuelDesign og virksomheden har bl.a. haft opgaver inden for fotografering af mennesker, produkter, gastronomi, reklame og ellers efter kundens ønske.

JC VisuelDesign drives af Jacob Christensen, der er fotograf med base i Aalborg og interesse i det nordjyske. Jacobs arbejdsområder ligger inden for fotografi, design, kommunikation, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign og tryksager. Læs mere på virksomhedens hjemmeside, hvor du også kan se nogle af de fine ting som Jacob Christensen har lavet.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram