1313/1111-1515

ForsikringsMæglerGruppen Danmark

ForsikringsMæglerGruppen Danmark.

ForsikringsMæglerGruppen Danmark - også kaldet FMG, tilbyder alle typer af virksomheder, organisationer, kommuner samt ejer-, bolig- og andelsboligforeninger professionel rådgivning og formidling. FMG yder seriøs og professionel rådgivning, som er baseret på dybdegående analyser af virksomhedens risici. Sammen med kunden finder de den perfekte balance mellem risiko og forsikring.

Når forsikringsbehovet er analyseret, defineret og beskrevet, udarbejdes udbudsmateriale der sendes ud til forsikringsselskaberne. FMG samarbejder med alle betydende forsikringsselskaber på det danske marked. Virksomheden er derfor sikret det bedst mulige udbud af forsikringsselskaber og tilbud, når forsikringerne skal placeres. Tilbuddene der modtages fra forsikringsselskaberne bliver analyseret og præsenteret for kunden, og sammen vælges det tilbud der passer bedst. Beslutningen er kundens, men arbejdet og ansvaret er FMGs.

FMG tilbyder desuden rådgivning og bistand i forbindelse med skader. De er involveret fra anmeldelse af skaden til udbetaling af erstatningen og i samarbejde, tager de forhandlingerne med forsikringsselskabet såfremt der er behov for det. Vigtigst for FMG er vores hurtige svartider og proaktive opfølgning. Deres løbende kontrol af policer, opkrævninger, præmier og skader sikrer, at virksomhedernes forsikringsprogram altid er opdateret og alle detaljer er på plads.

FMGs EDB-system til administration af forsikringer, præmier og skader, sikrer kunden komplet overblik og systemet giver samtidig virksomheden online adgang til forsikringsoversigter, policer, dokumenter, aftaler, risikoanalyser, skader og meget mere - 24 timer i døgnet.

Carsten Stig Olsen

Partner

FMG Danmark

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram