0707/0808-1515

Enemærke & Petersen A/S

Enemærke & Petersen A/S

Mennesker, der bygger for mennesker!

Enemærke og Petersen a/s blev etableret i 1975 og er et landsdækkende hoved- og totalentreprenørfirma, der tilbyder alle former for nybyggeri og renovering af boliger, skoler, institutioner og erhverv. Virksomheden er i udvikling og har netop etableret en afdeling på Rørdalsvej 81 i Aalborg Ø, med Dan Jensen som afdelingschef.

Med Enemærke & Petersens værksteds- og lagerfaciliteter er der opbygget et koncept for industrialisering og præfabrikation, som optimerer processen på mange af virksomhedens byggeprojekter ved fremstilling af bygningselementer klar til montage.

Koncernen omfatter også datterselskabet E&P service, hvor alle håndværksfag er samlet under én hat og her udføres akut service samt planlagte vedligeholdelsesopgaver for boligselskaber, kommuner, virksomheder og ejendomsadministratorer.

Enemærke & Petersen a/s har bl.a. fået til opgave at reparere Aalborg Portlands cementbro over Rørdalsvej, der blev påkørt tilbage i juni måned. På sigt er det virksomhedens ambition at udvikle Aalborg-afdelingen ved at byde sig til på både nybyggeri og de større klimaskærms-renoveringer, som udbydes i det nordjyske.

Læs mere på deres hjemmeside her.

Dan_Jensen
Dan Jensen
Afdelingschef
Enemærke & Petersen A/S

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram