3131/0505-1616

Dit BilplejeCenter

Dit BilplejeCenter

Dit BilplejeCenter går aldrig på kompromis med kvaliteten og bruger kun de absolut bedste produkter på markedet indenfor bilpleje. De anser sig selv som perfektionister også helt ud til fingerspiserne – og det er de meget stolte af! Dit BilplejeCenter henvender sig til: bilforhandlere, der skal have klargjort biler til salg, til større og mindre virksomheder, der ønsker at deres firmabil(er) afspejler samme kvalitet som deres produkter, leasing firmaer der får deres biler retur, eller private der skal levere deres leasingbil tilbage og ikke vil tabe for mange penge. Ikke mindst henvender de sig til private, som ønsker at køre i deres bil, som var den ny.

Der er flere fordele ved at vedligeholde din bil hos Dit BilplejeCenter; lige fra den merpris, som man får for en velplejet bil, når man sælger den til mængde rabat, specielle rabatter gennem vores referencer og samarbejdspartner, nyhedsmails om tilbud og ikke mindst til al den gratis rådgivning man altid kan få hos Dit BilplejeCenter!

Du kan læse mere her

DBC_logo21

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram