04/04/2017

Hvad kan du få ud af et samarbejde med AAU og UCN?

Hvad kan du få ud af et samarbejde med AAU og UCN?

ErhvervsNetværk 9220 inviterer til endnu et interessant Morgenmøde sammen med repræsentanter fra Aalborg Universitet og UCN, hvor der er fokus på de business relaterede muligheder.

Onsdag den 19. april kl.7.30 – 9.30 i Auditoriet på NOVI

Nu har I igen chancen for at networke, skabe nye kontakter og få indblik i nye muligheder for din virksomhed sammen med uddannelses institutionerne.

Agenda for morgenmødet:

  • Introduktion til relevante uddannelser, kandidater og praktikforløb v/ Udviklingskonsulent Rikke Petersen, UCN

– Rikke vil introducere dig for relevante Business Uddannelser på UCN, hvor mange hundreder studerende i deres uddannelsesforløb har brug for et Praktikforløb i erhvervslivet.

– De Business relaterede uddannelser, som eksempelvis Energiteknologer, Marketing, Softwareudvikling, Økonomi etc. kan i deres praktikforløb hjælpe dig gratis til at afklare nye forretningstiltag og skabe grundlag for profilering og yderlige forretnings tiltag.

 

  • Introduktion til relevante uddannelser, kandidater, forskningsmuligheder og praktikforløb v/ Matchmaking Konsulent, AAU Matchmaking, Jørgen Walther

– Jørgen vil ligeledes introducere dig for relevante Business Uddannelser og Kandidatforløb til din virksomhed samt mulighed for projekt- og praktikforløb, som både bidrager til den studerendes uddannelse, men også til løft af specifikke projekter i din virksomhed, som selv er med til at definere forventninger af. Jørgen vil også komme ind på samarbejde med Forskningen på AAU.

 

Begge indlæg vil blive krydret med praktiske eksempler, hvor studerende har gjort en forskel i deres praktikperiode.

 

  • Dialog med deltagerne om spørgsmål og gode erfaringer med AAU og UCN

 

Samlet planlægges arrangement fra 7.30 – 9.30 incl. kaffe / rundstykker og networking.

 

Tilmelding er bindende. Du kan tilmelde dig og dine kollegaer her

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram