0505/0303-1919

ErhvervsNetværk 9220 tilslutter sig Aalborgalliancen

ErhvervsNetværk 9220 tilslutter sig Aalborgalliancen

ErhvervsNetværk 9220 er nu en del af Aalborg Alliancen, hvor en række erhvervsorganisationer sammen med Aalborg Byråd, virksomheder og fagbevægelsen forpligter sig på at skabe gode rammevilkår for erhvervslivet og løfte beskæftigelsen – og tilslutter sig Aalborg Byråd beslutning om at tilføre 600 millioner kommunale kroner til etableringen af den tredje Limfjordsforbindelse.

Den formelle tilslutning skete i forbindelse med generalforsamlingen i ErhvervsNetværk 9220 onsdag, hvor borgmester Thomas Kastrup Larsen (S), sundheds- og kulturrådmand Mads Duedahl (V) og folketingsmedlemmerne Mette Frederiksen og Preben Bang Henriksen deltog i Politisk Topmøde.

For Mette Schmidt, formand for ErhvervsNetværk 9220, er tilslutningen helt oplagt:
-Vores ambition er at gøre Aalborg til en af fremtidens mest bæredygtige erhvervsbyer. Og de ambitioner deler vi jo med rigtig mange i Aalborg. Det er Aalborg Kommune, virksomheder, erhvervsorganisationer, universitet og uddannelsesinstitutioner, som vi i forvejen arbejder tæt sammen med for at realisere de høje ambitioner. Og det samarbejde er vi en selvfølgelig del af, siger Mette Schmidt.

Læs mere om Aalborg Alliancen her:
Aalborgalliancen.dk

 width=

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram