05/11/2015

ErhvervsNetværk 9220 søger praktikant til foråret 2016

ErhvervsNetværk 9220 søger praktikant til foråret 2016

Stillingen

ErhvervsNetværk 9220 søger en frisk og udadvendt praktikant i perioden januar til ultimo april 2016, hvor du vil blive netværkskoordinator og sekretariatslederens højre hånd i det daglige arbejde. Som praktikant hos ErhvervsNetværk 9220 vil du blive en del af en travl og spændende hverdag, hvor der er mange bolde i luften. Ud over at være med på forreste række i spændende og varierende opgaver, vil du få mulighed for selv at byde ind med gode idéer og forslag til hvad praktikken skal indeholde.

Du kommer til at indgå i et dynamisk og uhøjtidelig team, hvor du får mulighed for at skabe netværk i Aalborgs erhvervsliv. Oplæring vil finde sted, så du kommer godt fra start, men det forventes, at du kan arbejde selvstændigt. Dialog og sparring er desuden nøgleord hos ErhvervsNetværk 9220, og der udarbejdes fra praktikkens start en plan for ønskede aktiviteter, dog med forbehold for løbende opgaver, som skal løses. Blandt de faste opgaver vil eksempelvis være:

  • Hjemmesideopdatering
  • Udarbejdelse af nyhedsbrev
  • Indmelding/håndtering af nye medlemmer
  • Koordinering af intern/ekstern kommunikation via sociale medier
  • Repræsentere sekretariatet ved bestyrelses- og temagruppemøder

 

Om ErhvervsNetværk 9220

Netværket er forankret i lokalområdet i Aalborg Øst, hvor mere end 130 virksomheder arbejder med problemstillinger og udviklingsmuligheder inden for konkrete temaområder. Læs mere om netværket på www.nv9220.dk.

Din profil

Du er praktiksøgende og under uddannelse inden for kommunikation, marketing eller lign. og kan nikke genkendende til følgende kvalifikationer og kompetencer:

  • Fleksibel og udadvendt – og kan have mange bolde i luften
  • Brænder for at skabe relationer og møde nye mennesker
  • Selvstændig og innovativ
  • Gode kommunikative færdigheder

Desuden vil det være en fordel, hvis du har erfaring med brug af sociale medier, hjemmesideopdatering og lignende.

Kontakt

Vi modtager din ansøgning og CV hurtigst muligt på mail sek@nv9220.dk med teksten ”Praktik hos NV9220” i emnefeltet.

For yderligere informationer eller spørgsmål vedr. stillingen kontaktes Kristina Agerholm på telefon +45 3137 9220 eller mail sek@nv9220.dk.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram