29/01/2018

ErhvervsNetværk 9220 henter første iværksætter-bevilling

ErhvervsNetværk 9220 henter første iværksætter-bevilling

Første bevilling fra BusinessAalborgs iværksætterpulje går til Aalborg Øst, hvor virksomheder og studerende sammen skal opbygge en ny portal, som skal få iværksætter-ideer til at lykkes i bydelen

Det går stærkt i Danmark – og i Aalborg. Med 120.000 nye private arbejdspladser i Danmark på bare to et halvt år går det stærkt fremad med beskæftigelsen – og det smitter også af på Aalborg Øst, som for længst har forladt placeringen på regeringens ghettoliste og bliver et vækstcenter med blandede boliger og et erhvervsliv i rivende udvikling.

Og den udvikling vil ErhvervsNetværk 9220 – med 170 medlemsvirksomheder – have yderligere skub i.

Nu løber erhvervsnetværket med den første bevilling på 50.000 kroner fra BusinessAalborgs nye iværksætterpulje.

Det betyder, at ErhvervsNetværk 9220’s iværksættergruppe får mulighed for at realisere ambitionen om at etablere en fælles web-portal, der matche etablerede virksomheder og iværksættere.

“Det handler kort og godt om, at vi er i færd med at udvikle en portal – Iværksætteri 9220 – der systematisk giver mulighed for at matche iværksættere og etablerede virksomheder med henblik på hjælp og sparring.  Initiativet har god opbakning blandt vores 170 medlemsvirksomheder i ErhvervsNetværk 9220, herunder iværksættervirksomheder. ErhvervsNetværk 9220 har behov for 50.000 kr. til brug for videreudvikling af portalen og de hertil hørende redskaber, der skal være med til at fremme matchning mellem iværksættere og etablerede virksomheder”, fortæller Flemming Andersen, der er partner og direktør i virksomheden 2OPTIMIZE – og tovholder i erhvervsnetværkets iværksætterigruppe.

Midlerne skal desuden anvendes til afholdelse af den første iværksætteridag i Erhvervsnetværk 9220. Her vil erhvervsnetværket invitere UCN’s studerende til at komme med innovative forslag til videreudviklingen af portalen og realisering af deres ideer.

Flemming Andersen:

“Vi vil tilbyde noget helt nyt – som både rykker for iværksætterne og de etablerede virksomheder”.  

“Iværksættere skal eksempelvis kunne bruge portalen til at søge en producent til et nyt produkt, lokaler, leverandører, kunder, sparringspartnere, indsamling af viden eller søge hjælp hos de etablerede virksomheder og andre iværksættere om, hvad de måtte anse for relevant”.

“Etablerede virksomheder skal kunne bruge portalen til bl.a. køb, salg og leverancer af vare- og tjenesteydelser etc. Derudover vil de etablerede virksomheder kunne bidrage med vidensdeling og herunder hjælpe iværksættere med ressourcer, knowhow, faciliteter, husly, praktisk hjælp samt hjælpe med mentoring og advisory boards og den slags”.

Formanden for ErhversvNetværk 9220, Morten Christensen, er meget tilfreds med:

“Vi er meget stolte og tilfredse med, at vi løber med den første store bevilling, når der endelig bliver åbnet for, at få iværksættermidler ud at arbejde ude ved iværksætterne. Vi vil løfte både de mange nye talentfulde iværksættere, der dukker op i Aalborg Øst i disse år, men vi vil samtidig løfte vækst og aktivitet i de etablerede virksomheder. Og vi vil udbrede vores erfaringer til at omfatte hele Aalborg Kommune og hele Nordjylland, når vi kommer i gang”, siger Morten Christensen, formand for ErhvervsNetværk 9220.

 

YDERLIGERE KOMMENTARER:

 

Flemming Andersen, direktør i 2OPTIMIZE – og tovholder i ErhvervsNetværk 9220s iværksættergruppe, tlf. 30 26 24 40

 

Morten Christensen, formand for ErhvervsNetværk 9220, tlf. 22 10 35 35

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram