2727/1010-1515

Det østlige Aalborg er endnu engang i vækst

Det østlige Aalborg er endnu engang i vækst

Erhvervsområdet i 9220 har igennem de seneste år haft en markant udvikling og vil frem til 2020 udvikle sig med dramatisk hast - med nyt sygehus, udvidelse/nytænkning af universitet og i boligområdet, nye og store virksomheder og infrastrukturmæssigt. Så der bliver allerede nu taget initiativ for at øge og styrke området med flere arealer og planlægningen heraf. Aalborg Havn har på vegne af de nuværende og kommende kunder - og ikke mindst vores erhvervsområde som sådan- bedt Aalborg kommune om at udvide erhvervsarealerne omkring havnen.

ErhvervsNetværk 9220 kan ved denne styrkelse af området drage nytte af, at vi øger viden, kompetencerne, mangfoldigheden og vores netværk. Derved kan vi opnå yderligere synergi mellem virksomhederne med vækst og beskæftigelse til følge. Jo flere vi er, jo større viden får vi.

ErhvervsNetværk 9220 er kendetegnet ved, at vi favner alle typer af virksomheder og erhvervsinteressenter, og netop harmonien mellem alle disse interessenter gør os stærkere, således at vi sammen - og hver for sig- agerer mere hensigtsmæssigt.  Vi opfordrer derfor til, at alle bidrager med gode ideer til en yderligere udvikling i området.

Morten Christensen
Formand

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram