0606/0404-2222

Velkommen til vores seneste medlem: Asgaard Recruitment ApS

I dag kan vi byde Asgaard Recruitment ApS velkommen som nyt medlem af netværket. 

Virksomheden, der har adresse på Langerak i Aalborg Øst, er nærmere beskrevet på www.asgaardrecruitment.dk. Her kan man blandt andet læse dette:

"Asgaard Recruitment startede over en øl. Vi var enige om, at rekrutteringsbranchen manglede en spiller med det simple jyske koncept: en ordentlig aftale. For os betyder det grundig rekruttering, en gennemsigtig proces, det gode match og ordentlig opfølgning. Selvfølgelig til den aftalte pris og deadline.

Sådan har vi arbejdet, siden vi startede i 2015.

Vi har størst erfaring i at rekruttere specialister og funktionsledere til danske SMV’er, men vi kan mere. Fordi mennesker er vores speciale, kan vi vores rekrutteringskram uanset stillingen og branchen. Vi går altid i dybden, så vi forstår din virksomhed og dine behov og kan matche det rigtige menneske til din stilling.

For at du får en personlig og professionel proces, tager vi få opgaver ind af gangen. Sådan kan vi hurtigt og effektivt ramme plet."

Virksomheden er repræsenteret af Jens Maagaard og Steffen Pretzmann. 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram