1010/1010-2323

Velkommen til vores seneste medlem: Marsh McLennan

Vi byder velkommen til Marsh McLennan, der med kontorer i mere end 130 lande er verdens førende forsikringsmægler og risikorådgiver. På www.marsh.dk kan man læse, at virksomheden tilbyder ”industrispecifik forsikringsmægling, risikorådgivning og skadehåndtering, der bygger på data, teknologi og analyser, så vi kan reducere vores kunders samlede risikoomkostninger.”

Og videre hedder det, at Marsh McLennan har som mission ”at skabe muligheder for vores kunder. Hos Marsh er det at skabe muligheder ikke kun noget, vi taler om – det er noget, vi har efterlevet i over 150 år. Vi hjælper vores kunder og kollegaer med at få succes og vores lokalsamfund med at trives, ved at beskytte og fremme muligheder. Vores ambition er at muliggøre bedre håndtering af risici og at definere mere effektive løsninger til det ønskede resultat. Vi mindsker risikoen i hverdagen for at kunne give værdi til vores kunder, vores virksomhed, vores kolleger og lokalsamfund.”

Marsh McLennan er repræsenteret af Carsten Stig Olsen.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram