2929/0606-2323

Velkommen til vores seneste medlem: JobConnection ApS.

Vi byder velkommen til vores seneste medlem: JobConnection ApS. På www.jobconnection.dk kan man læse, at virksomheden hviler på tre ben: Telefonpasning, mødebooking og vikarbureau. Vi citerer:

”Telefonpasning: Lad JobConnection hjælpe dig med at tage telefonen, når du ikke selv har tid. Med en automatisk omstilling til os undgår du ubesvarede opkald, og dine kunder får et rigtigt menneske i røret fremfor en telefonsvarer.

Mødebooking: Lad JobConnection hjælpe dig med at få kundemøder i kalenderen. Hos os får en fast mødebooker, som sætter sig grundigt ind i din virksomhed, så de er klar til at booke kvalitetsmøder til dig.

Vikarbureauet: I vikarbureauet bygger vi bro mellem virksomheder og jobsøgende, og det har vi gjort i mere end 15 år. Vi giver jobsøgende mulighed for gratis at oprette sig i vores database. Vi hjælper virksomheder med at finde kompetente og engagerede medarbejdere til længere eller kortere vikariater.”

JobConnect er repræsenteret af Anja Ahm Nørgaard og Trine Jensen.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram