1313/0303-2323

Velkommen til vores seneste medlem: Jacobsen Consult

Vi byder velkommen til netværkets seneste medlem: Jacobsen Consult.
Hans Jacobsen, der repræsenterer virksomheden i ErhvervsNetværk 9220, fortæller, at der er tale om en innovativ og professionel konsulentvirksomhed, der specialiserer sig i organisationsudvikling, ledelsesudvikling og CSR. Og her er hans beskrivelse af fokusområderne:
  • Ledelsesudvikling: Vi tror på, at ledelsesudvikling er afgørende for både at være og forblive en innovativ og fremtidsparat leder. At udviklingen af ledelsesmæssige kompetencer ofte er en forudsætning for succesfuld ledelse i enhver organisation. Derfor fokuserer vi på at hjælpe vores kunder med at udvikle deres lederskabskompetencer, så de kan lede deres organisationer mod en mere bæredygtig og succesfuld fremtid.
  • Organisationsudvikling: At enhver organisation består af mennesker, og dens succes afhænger ofte af individernes kompentencer kombineret med evnen til at samarbejde. Vi tror på, at en bæredygtig og professionel kultur danner fundamentet for stabil udvikling, faglighed og resultater. Vores tilgang er unik og skræddersyet til hver kunde, så vi kan imødekomme deres individuelle behov og målsætninger.
  • Corporate Social Responsibility: At hjælpe og rådgive virksomheder i hvordan de kan integrere mennesker med særlige behov i deres organisation, således at samarbejdet bliver en succes for alle. Vi tror på at alle har noget at bidrage med, men at der ofte er behov for særlige rammer, vilkår og indsigt for at kunne skabe en inkluderende arbejdsplads, hvor alle medarbejdere kan trives og bidrage til succesen.
Læs mere på www.jacobsenc.dk.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram