2525/1010-1717

Vores medlem, Dansk Bygningskontrol A/S, sælges til Polygon A/S

Vores medlem, Dansk Bygningskontrol A/S, sælges til Polygon A/S

download                                              Pressemeddelelse 23. oktober 2017

 

 

 

 

Dansk Bygningskontrol A/S kan i dag meddele, at aktieselskabet såvel som datterselskaberne sælges til Polygon A/S, en del af Polygon AB. I forbindelse med salget geninvesterer ledende medarbejdere fra Dansk Bygningskontrol A/S i Polygon A/S. 

Store forretningsmæssige perspektiver med fokus på kunderne

Som en europæisk markedsleder har Polygon Gruppen ønsket at konsolidere sin markedsposition i Danmark, og dette opnås ved erhvervelsen af Dansk Bygningskontrol A/S. Sammenlægningen af Dansk Bygningskontrol A/S og Polygon A/S vil betyde bedre og mere fleksibel udnyttelse af kapaciteten i centrene, og vil endvidere drive initiativer til yderligere professionalisering af industrien.

Dansk Bygningskontrol A/S administrerende direktør siden oktober år 2009, Yassine Ben Hamouda, vil fremadrettet fungere som administrerende direktør for den nye kombinerede enhed.

Med sammenlægningen er der ingen tvivl om, at Polygon Gruppen vil styrke sin i forvejen markedsledende europæiske position. Jeg ser frem at stå i spidsen for den nye og stærke kombinerede danske enhed, og jeg er helt sikker på, at den nye situation vil gavne vores kunder såvel som vores medarbejdere,” udtaler Dansk Bygningskontrol A/S administrerende direktør, Yassine Ben Hamouda.

Struktur og forudsætninger for opkøbet

Polygon A/S erhverver sig 100% af aktiekapitalen og stemmerettighederne i Dansk Bygningskontrol A/S. En del af erhvervelsen erlægges i nyudstedte aktier i Polygon A/S, hvorved ledende medarbejdere i Dansk Bygningskontrol A/S, igennem et fællesejet selskab, vil kontrollere 30% af aktiekapitalen og stemmerettighederne i Polygon A/S.

Overtagelsen er betinget af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens godkendelse.

Carnegie Investment Bank og Bech-Bruun har fungeret som rådgivere for Dansk Bygningskontrol A/S og dens ejerkreds i forbindelse med transaktionen.                                                    

For yderligere information:

Administrerende direktør, Yassine Ben Hamouda, mobil +45 40 98 98 10

Om Dansk Bygingskontrol A/S

Dansk Bygningskontrol er en dansk landsdækkende virksomhed med omkring 230 medarbejdere fordelt på 12 centre. Kerneforretningen er skadeservice og udbedring af skadevirkninger af vand, brand og klima.

Om Polygon AB

Polygon er en del af en global virksomhed med omkring 2.900 medarbejdere fordelt på 13 lande. Kerneforretningen er skadeservice og udbedring af skadevirkningerne af vand, brand og klima.

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram