11/01/2016

Virksomheder søges til medlemsbesøg

Virksomheder søges til medlemsbesøg

I forbindelse med medlemsundersøgelsen fra 2015 fandt vi frem til, i medlemmer efterspørg flere arrangementer som virksomhedsbesøg. Derfor leder vi efter medlemmer, som aktivt vil være med til at arrangere en rundvisning i egen virksomhed, hvor de besøgende kan se, hvad jeres virksomhed kan tilbyde og laver til dagligt.

Rundvisningen vil være åben for alle – både medlemmer og ikke medlemmer, hvilket gør det til en oplagt mulighed, for at promovere din virksomhed til et bredt publikum. Hver måned vil vi planlægge et morgenmøde fra 08.00-09.30, hvor I som virksomhed får mulighed for at bestemme hvilken dato og måned, der passer bedst ind i jeres kalender. Sekretariatet vil stå for alt det praktiske omkring arrangementet, imens I kun skal fokusere på selve dagen.

Har dette vakt din interesse, så er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet for mere info eller tilmelding på mail sek@nv9220.dk, eller ringe på telefon 31 37 92 20. Eller kontakte Fredrik på fredrik@nv9220.dk eller 42 16 32 54. Så finder vi en løsning i samarbejde.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram