27/10/2016

Vinsmagning hos D’Wine

Vinsmagning hos D’Wine

Onsdag d. 26. oktober var netværket samlet til Vinsmagning ved D’Wine i Aalborg.

Formand, Morten Christensen bød velkommen til de mange deltagere og gav ordet videre til Morten og Kristian Ishøy fra D’Wine, der bød velkommen og fortalte lidt om konceptet bag D’Wine, og præsenterede den første vin, Oriol Rossell Cuvee Especial fra Caves Oriol Rossell, en cava.

Derefter kunne man nyde tapas og en lækker paella, hvortil hvidvinen, Tresolmos Classic fra Bedegas Garcairévalo blev indtaget. Efter spisningen kom rødvinen på bordet, og vi startede i den lidt mere milde ende med en La Multa fra El Escocés Volante, hvorefter vinen, Noster Inicial fra Estracus kom på bordet. Her måtte Kristian lære forsamlingen teknikken bag ”det lille egern”, som er en metode til at få den fulde smag rundt i munden – lige som de professionelle vinsmagere gør. Den femte vin kaldet Bronze fra Bodegas señorío De Nevada, kom fra et lille vinhus, hvor D’Wine køber over 50 % af vinhusets samlede produktion. Den sjette vin, var en julevin, Silvanus fra Asenjo & Manjo, som ifølge Kristian er en af de få vine, der passer til det smagsmæssigt komplekse julemåltid.

For hver vin, der blev præsenteret, gennemgik Kristian vinen og dens historie, og aftenen var generelt præget af sjove og underfundige anekdoter fra vingårdene og druerne. Alle kunne med selvsyn se Kristians store passion for spanske vine, og alle blev klogere på vin og druer – fx ved vi nu, at alle druesorter undtagen én har hvid most.

Det var en vellykket aften med god mad, lækre vine og hyggeligt samvær i netværket.

20161026_183340      20161026_190935

 

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram