0404/1212-1818

VINDER DU FREMTIDEN – ELLER LØBER VERDEN FORBI DIG?

VINDER DU FREMTIDEN – ELLER LØBER VERDEN FORBI DIG

Vær med, når ErhvervsNetværk 9220 den 17. januar med NIRAS A/S  som aktør holder workshop om FN’s 17

Verdensmål. Du får indblik og praktisk øvelse i at arbejde med Verdensmålene og ideer til, hvordan de kan forankres i netop din virksomhed.

 

VERDENSMÅLENE SKABER MEGATRENDS – OG AFGØR HVAD DER ER GO OG NO GO

Konstitueret formand for ErhvervsNetværk 9220, Mette Schmidt, opfordrer:

 

-Verdensmålene handler om, at vi skaber en bæredygtig verden sammen. Hvordan vi skaber en bæredygtig vækst. Hvordan vi udbygger velstanden over hele verden – men gør det på en måde, så vi også kan give kloden videre til kommende generationer og gerne i bedre stand, end vi selv har fået den.

-De 17 Verdensmål er konkrete ambitioner, som skal nås inden 2030. Det er altså ikke snak ud i det uvisse. Det er konkrete indsatser, der bygger oven på FN’s Fattigdomsmål, som blev nået i 2015.

Det er ambitioner, som regeringer, virksomheder og interesseorganisationer overe hele verden arbejder med.

-Det skaber megatrends, der afgør, hvad der er go og no go, når du skal ud og sælge og markedsføre dig nationalt og internationalt. Det baner vejen for nye produkter, nye samarbejder, nye kunder og nye forretningsområder for ambitiøse virksomheder, der vil vinde fremtiden.

-Derfor har vi sat denne workshop sammen med NIRAS. For vores mange ambitiøse medlemsvirksomheders skyld. Vel mødt!

 

VERDENSMÅLENE UDGØR ET MEGET STOR MARKEDSPOTENTIALE FOR AGILE VIRKSOMHEDER

 

Regionsdirektør Søren Hageman Christensen, NIRAS, leder workshoppen:

-Bæredygtighed er ikke kun en politisk dagsorden. Skal vi nå Verdensmålene for 2030, skal en stor del af indsatsen dels komme fra private virksomheders initiativer og dels fra os alle, som enkeltpersoner. Det er ikke kun for de store virksomheder, men også de små og mellemstore har med deres store fleksibilitet gode muligheder.  Verdensmålene sætter ikke kun fokus på en social og miljømæssig dagsorden, men udgør også et meget stort markedspotentiale for de, der engagerer sig. I tilknytning til verdensmålene er desuden opstillet 10 punkter for, hvad der kræves af god ledelse, for at nå i mål med en bæredygtig verden.

 

-Bæredygtighed er ikke længere bare noget, der koster ekstra – det er god forretning! Vælger man til gengæld, at sidde dagsordenen overhørig – er man måske potentielt i risiko for at miste markedsandele og kunder.

 

-Med de 17 Verdensmål har FN givet os et fælles sprog. Således kan Verdensmålene hjælpe til at formidle de indsatser, vi hver især gør i bestræbelserne på at bidrage til bæredygtighed for vores virksomhed, vores medarbejdere og vores fælles klode.

 

På workshoppen vil vi efter en kort fortælling om 17 Verdensmål introducere et værktøj, der kan bruges til at identificere bæredygtighedsmål, som er relevante for din virksomhed. Vi vil arbejde med værktøjet i mindre grupper og håber i fællesskab at give alle inspiration til, hvordan din virksomhed med en forankring i FN’s Verdensmål, kan blive endnu mere bæredygtig i både en miljømæssig, social og økonomisk forstand.

 

DER ER MAX DELTAGERANTAL PÅ 25 I DENNE WORKSHOP – MEN VI GENTAGER SEANCEN, HVIS INTERESSEN ER STOR…

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram