14/06/2021

Velkommen til vores nyeste medlem: Asetek

Global frontløber inden for vandkøling

Asetek har i mere end 20 år specialiseret sig i processorvandkøling på det globale marked. Asetek opfandt i sin tid All-In-One liquid cooling (fork. AIO, en integreret væskekøler til PC’er), og det var dét, der for alvor var med til at sætte Asetek på verdenskortet: AIO’en er en teknologi, der tillader ekstrem overclocking, hvilket kort fortalt er en proces, der maksimerer PC’ens ydeevne. Dette har sikret Asetek stor succes hos især gamere og PC-entusiaster. Inden udgangen af 2021 skønnes det, at Asetek har solgt mere end 10 mio AIO’er på verdensplan, og produkterne kendes på deres høje kvalitet, præcision og elegance.

Desuden har Asetek de seneste år også haft held med virksomhedens satsning indenfor vandkølingssystemer til datacentre, der, udover at få datacentrene til at køre mere energieffektivt, kan mindske datacentrenes miljøbelastning betragteligt ved genanvendelse af overskudsvarmen fra enheden.

Det sidste forretningsben er også nyeste skud på stammen hos Asetek; nemlig Asetek SimSports. Lanceringen af dette nye forretningsben markerer også Aseteks overgang til en ny identitet som mekatronikvirksomhed. Med Asetek SimSports er det nemlig visionen at levere verdensklasse udstyr til SimSports med udgangspunkt i Sim Racing. På sigt vil Asetek levere komplette Sim Rigs til Sim Racers såvel som til motorsportsfans, der ønsker at dyrke deres passion udenfor racerbanen, og professionelle motorsportskørere, der vil vedligeholde og maksimere deres performance, når de ikke har adgang til bil eller banefaciliteter.

Til trods for at Asetek har flere forretningsben og produkter, tilbyder virksomheden grundlæggende det samme til alle deres kunder: Mange års solid erfaring indenfor hardware-, mekanik- og softwareudvikling, medarbejdere der er passionerede omkring produkterne, høj kvalitet og performance.

Du kan læse mere om Asetek her

Medlemmerne fra Asetek er:

Henrik Gertz

Solveig Malvik

Thomas Ditlev

Anne Dorthe Heller

                                                                    

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram