1313/0808-2121

Velkommen til vores nyeste medlem: Bobach Stålentreprise A/S

Så er vi i fuld gang oven på en dejlig sommerferie, hvor vejret efter en dansk målestok mange dage viste sig fra dets allerbedste side. Vi lægger ud med at byde velkommen til vores seneste medlem, der er Bobach Stålentreprise A/S. Virksomheden, der i ErhvervsNetværk 9220 er repræsenteret ved Tommy Frederiksen og Helle Bobach, præsenterer sig således på sin hjemmeside:

Vi er en certificeret smede- og ingeniørvirksomhed der spænder vidt! Vi udfører alt fra små simple opgaver til store avancerede stålkonstruktioner. Vi designer og projekterer gerne opgaverne ud fra kundens specifikke ønsker og illustrerer dette i vores 3D tegneprogram. Eller arbejder ud fra kundens eget tegningsmateriale. Dygtige, specialuddannede medarbejdere med stor know-how og løbende efteruddannelse, samt en moderne og opdateret maskinpark, er medvirkende til levering af førsteklasses arbejde og den finish de enkelte opgaver altid leveres med. Vi er certificeret til CE-Mærkning af stålkonstruktioner efter DS/EN 1090 - I alle byggeriets udførelsesklasser; EXC 1-4.

Læs mere på www.bobach.dk.

På billedet er det tovholder for Sundhedsgruppen Anne Louise Vanggaard og sekretariatsleder Per Bang, der er på velkomstbesøg hos direktør og ejerleder Helle Bobach (til højre).

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram