0101/0707-2121

Velkommen til vores nyeste medlem: Aalborg AKTIV

Alle har noget at bidrage med

Alle har noget at bidrage med. Det er kerneværdien i Aalborg AKTIV, der hjælper mennesker med førtidspension i meningsfuld beskæftigelse. Aalborg AKTIV er Handicapafdelingens beskæftigelsesenhed i Aalborg Kommune. Den enkelte skal føle ejerskab over sit eget forløb, og forløbet er et samarbejde mellem Aalborg AKTIV og personen.

Aalborg AKTIV forankres i lokalsamfundet, hvor vi opbygger partnerskaber med både private virksomheder, socialøkonomiske virksomheder, frivillige sociale foreninger, idrætsforeninger, andre offentlige arbejdspladser, kulturinstitutioner og uddannelsessteder. Samlet skal dette sikre, at den enkelte kan hjælpes videre ud i meningsfuld beskæftigelse.

Måske er din virksomhed optaget af social bæredygtighed, så der er potentiale for et fremtidigt samarbejde med Aalborg AKTIV. Vi er altid tilgængelige og til rådighed for sparring og opfølgning i det omfang, den enkelte og virksomheden ønsker det.

Når en person henvender sig til os i Aalborg AKTIV, har vi ingen job på hylderne. Et stort netværk af virksomheder og foreninger er derfor en forudsætning for Aalborg AKTIVs virke. I fællesskab skaber vi det job eller de muligheder i hverdagen, den enkelte drømmer om, men det kan vi ikke gøre uden virksomheder og andre samarbejdspartnere. Derfor skaber det værdi for Aalborg AKTIV at være en del af ErhvervsNetværk 9220, så vi kan udvide vores netværk – vi kan gøre en forskel sammen.

Du kan læse mere om Aalborg AKTIV her.

Medlemmerne fra Aalborg AKTIV er:
Berit Thuen
Mariann Højgaard Jensen
Kristoffer Sørensen
Karin Leth Kristensen
Jacob Abel Kofoed
Martin Langballe
Stine Gregersen
Anne Sophie Lund Skibsted
Sofie Wamberg Broch

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram