3131/0505-1818

Varm fødselsdag – og fiffige fif til arbejdet med medarbejdere og konkurrenter

Varm fødselsdag – og fiffige fif til arbejdet med medarbejdere og konkurrenter

Der var varmt, lækker sydlandsk mad og et show med masser af konkrete fif om, hvordan man som virksomhedsleder kan tjekke sig selv, medarbejdernes eller konkurrenters kropssprog, da ErhvervsNetværk 9220 den 24. maj holdt sin syv års fødselsdag.

Det var erhvervspsykologen, Niels Krøjgaard, der stod for blandt bruges af Rigspolitiet til at uddanne afhøringseksperter i at aflæse ansigtsudtryk, som leverede showet.

Meget underholdende – og meget lærerigt. Med noget, der ligner trykkekunst, kunne Krøjgaard forudsige handlinger og tanker, når deltagerne i aftenen blev hevet på scenen til forskellige øvelser.

Inden da havde formanden for ErhvervsNetværk 9220 gennem alle syv år, Morten Christensen, gjort en kort status.

- De første syv år har vi fået gang i udvidelsen af Tranholmvej, som vi selv i høj grad har været primus motor for at løfte. Vi har ”Små job med mening”, hvor vi baner vejen for at udsatte mennesker får plads på arbejdsmarkedet. Vi har vores iværksætterportal på vej, som matcher nuværende virksomheder med iværksættere. Vi har vores meget aktive miljø- og energigruppe, der synliggør det meget store grønne engagement, som virksomhederne i vores by udviser. Og som noget nyt tager vi nu for alvor fat på at diskutere konkrete handlinger med politikerne, lovede Morten Christensen.

-Vi inviterer nu politikerne ind til at drøfte, hvordan de vil være med til at udvikle byen efter vores ønsker. Det bliver spændende. Og det kommer I til at høre mere til, lovede formanden.

Du kan se Niels Krøjgaards PowerPoint slides her:

Slides-90 minutter_minimeret

 

 width=  width=  width=  width=

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram