18/01/2018

Udvidelsen af Tranholmvej

Udvidelsen af Tranholmvej

ErhvervsNetværk 9220 er super stolte og glade  width=  for nu kan vi se, at en af vores mærkesager, nemlig udvidelsen af Tranholmvej, er ved at blive realiseret  width=

“5000 nye arbejdspladser skal der skabes i Aalborg.
Sådan lød budskabet fra borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S), da han i efteråret bejlede til endnu en periode som borgmester i den nordjyske hovedstad.
Nu skal løfterne indfries, og en afgørende faktor bliver udbygningen af Aalborg Havn og det nærliggende industrikvarter i Aalborg Øst.
Helt bogstaveligt banes vejen med en kraftig udbygning af Tranholmvej, der er den store færdselsåre til Østhavnen. Den cirka fire kilometer lange strækning udvides fra to til fire spor.
Arbejdet går så småt i gang i de kommende uger, hvor byggepladsen etableres og træer og krat fældes. I slutningen af 2019 skal projektet efter planen være afsluttet, og borgmesteren ser frem til opgraderingen.

– Det er helt afgørende for byer af Aalborgs størrelse, at der er effektive logistikcentre (transportcentre, red.), og hos os fylder Aalborg Havn rigtig meget, og det har været et stort ønske fra havnen og virksomhederne i området, at Tranholmvej blev opgraderet, hvis vi skal fortsætte væksten, siger Thomas Kastrup-Larsen.”
(Uddrag fra Nordjyske.dk d.17.01.18 ) Læs hele artiklen her  (kræver NordjyskePlusabonnement).

 

 width=

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram