0909/0606-1616

Tour de 9220

Tour de 9220

Onsdag d. 8. juni var medlemmerne af ErhvervsNetværk 9220 på bustur rundt i 9220. Vi startede ud i Gigantium hos direktør for Aalborg Pirates, Thomas Bjuring, hvor vi blev ført igennem ishockeyspillernes private afdeling, før vi blev ført ud på banen. Isen var taget af for sommeren, i stedet stod Hjem-IS klar til at byde på is. Da vi hoppede på bussen på vej mod det nye supersygehus, fortalte regionsdirektør i NIRAS Søren Hageman Christensen, om en del af det arbejde NIRAS udfører. Efter en mindre omvej kom vi frem til byggepladsen for det nye supersygehus. Her tog projektchef for NIRAS, Poul Arndrup imod og fortalte mere detaljeret om byggeprojektet, hvorefter deltagerne fra platformen kunne beskue byggearbejdet.

Tilbage i bussen fortalte næstformand i netværkets bestyrelse, Mette Schmidt om bestyrelsens arbejde og præsenterede de tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer. Ved Aalborg Havn sprang salg- og marketingschef for Aalborg Havn, Ole Brøndum ombord og guidede og fortalte om havnens store område, mens vi kørte rundt. Her kunne deltagerne bl.a. se vindmøllevinger blive lastet og desuden se de store gule trasitions-pieces til vindmøllefundamenter.

Fra havnen gik turen mod Blåkildevej, hvor Projektleder for Himmerlands Boligforening, Rasmus Hjorth fortalte om Kildeparken 2020 projektet med at omdanne de gamle, udslidte boliger til nye attraktive lejemål. I den tiltrængte kaffepause hos Kaffé Fair blev turens stoppesteder flittigt diskuteret og deltagerne networkede. Næste stop var ved Sallingsundvej, hvor Rasmus Hjordt igen fortalte, og udsigten fra vejen og ikke mindst de flotte boliger imponerede. Vejen tilbage til Gigantium gik bl.a. forbi Tornhøjvej, hvor mange af de gamle institutioner er jævnet med jorden, til fordel for det kommende demensplejehjem, så deltagerne kan efter 1. del af Tour de 9220 ikke være i tvivl om, at området 9220 er i en rivende udvikling.

bustur1bustur7bustur 3bustur10

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram