1616/0101-1515

Supersygehus tager form

Supersygehus tager form

Smugkig på Hospitalsbyen 1, 9260 Gistrup

Næstformand Mette Schmidt, Sekretariatsleder Per Bang og Praktikant Fredrik Kidmose var i dag på besøg i Hospitalsbyen, hvor opførslen af det nye Supersygehus er i gang.

Det er med stor glæde og spænding, vi afholder årets Generalforsamling på adressen; Hospitalsbyen 1, 9260 Gistrup. I den anledning besøgt Mette, Per og Fredrik i dag pavillonerne hvor Generalforsamlingen skal afholdes. Lokalerne er rigtig flotte og store, og vil danne den perfekte ramme til dette års Generalforsamling.

Det var også med stor entusiasme Mette, Per og Fredrik blev vist rundt af Byggeleder Poul Arendrup (NIVAS) og Anette Leth (Projektafdelingen - Nyt Universitetssygehus, Aalborg). Det er en unik mulighed for at komme på adressen, og se med egne øjne, hvad der sker, og hvor utrolig stort Nyt Universitetssygehus, Aalborg bliver.

Nyt Universitetssygehus, Aalborg bliver 155.000 m2 stort, og gør det muligt at samle de fleste funktioner, som i dag er på Aalborg Universitetshospital Vil du vide mere om projektet kan du trykke her, for at komme ind på hjemmesiden. Derudover findes der et videoklip der viser udviklingen i projektet. Du kan se det ved at trykke her.

FullSizeRender

FullSizeRender_(3)

På dagen den 4. februar vil der fra 15.00 til 15.30, være mulighed for at komme op på udsigtsplatformen. Det er en imponerende udsigt ud over den store byggeplads. Det er en mulighed du ikke bør gå glip af - så kom i god tid! Udsigten viser både de store udgravninger, men også hvor tæt på NOVI, AAU, Gistrup og nærområdet 9220, dette store nye Supersygehus vil blive opført.

Husk at komme i god tid. Her finder du en kørselsanvisning.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram