26/05/2015

Sundhed i centrum – I Øst

Sundhed i centrum – I Øst

Sundheds og Kvartershuset lægger lokaler til flere sundhedsinitiativer.

Hos vores medlemsvirksomhed ”Fysioterapien Aalborg Øst” tilbyder Birthe og hendes ansatte en bred vifte af ydelser. Fysioterapien er meget mere end en akut skadestue som besøges når uheldet opstår og kroppen har brug for hjælp til at komme oven på igen. Fysioterapien Aalborg Øst kommer gerne ud til virksomheder og leverer rådgivning om ergonomi. Birthe hjælper virksomhederne, med at tage hånd om de eventuelle problemer, der kan være på arbejdspladsen, inden uheldet sker. På den måde mindskes eller udryddes små skavanker og andet, inden det kan nå at udvikle sig til et større problem for medarbejderen – og virksomheden. Fysioterapien Aalborg Øst tilbyder virksomhederne pakkeløsninger, der er skræddersyet til hver enkel virksomhed.

Et af de initiativer Birthe og hendes ansatte kan tilbyde er to minutters daglig elastiktræning, der giver færre smerter i skulder og nakke, ideelt til personer med meget kontorarbejde.

En ny undersøgelse fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø viser, at to minutter om dagen er alt, hvad medarbejderne behøver for at mindske smerter. Fysioterapien Aalborg Øst fortæller om formålet med træningen, viser øvelserne og sørger for, at øvelserne udføres korrekt. Derudover finder de den elastik der passer bedst til hver medarbejder.

B01V3820_400_500

B01V3880

B01V4187

En anden service der tilbydes er en Body Age Test. Alder er kun et tal! Et meget vigtigere tal er kroppens biologiske alder. Birthe tilbyder en Body Age Test, der med udgangspunkt i en række fysiologiske målinger fortæller kroppens fysiske alder. En af de virksomheder der har prøvet Body Age Testen er Himmerland Boligforening, hvor medarbejderne fik lavet testen, og bagefter fik udleveret en 3 måneders træningsplan. Medarbejderne blev delt ind i teams, og skulle konkurrere mod hinanden. Konkurrence er en af de største motivatorer – udover forpligtelsen over for de øvrige på holdet. Man tilsikrer at medarbejderne laver øvelserne rigtigt- således det ikke ”skader mere end det gavner”! Himmerland Boligforenings medarbejdere gjorde store fremskridt over de 3 måneder, og fik efterfølgende lavet en ny test, hvor fremgangen var nem at få øje på. Himmerland Boligforening er glade for udviklingen hos deres medarbejdere, og så er det hele er fradragsberettiget!

Ønsker du at vide mere om mulighederne for et bedre helbred, kan du altid kontakte Birthe for hjælp og vejledning på 30 70 03 33 eller info@fysioterapien-aalborgoest.dk.

Fysioterapien Aalborg Øst samarbejder med et andet medlem af ErhvervsNetværk 9220 – Fokus Fitness. Fokus Fitness holder til under samme tag, og ligger kun 7 meter væk. Fokus Fitness har tre lokaler til rådighed. Et stort styrke- og konditionstræningslokale, et powerlokale til holdtræning og et stille afdæmpet lokale til yoga og lignende. Fysioterapien benytter Fokus Fitness lokaler til genoptræning og træning, hvor Fokus Fitness bruger Fysioterapien til deres medlemmer. Fokus Fitness ligger vægt på, at de kender deres medlemmer ” et personligt forhold ”. Fokus Fitness har 65 instruktører fordelt på de 3 afdelinger. Der fokuseres på holdtræning, hvor medlemmerne får tilbudt fleksibilitet, således de frit kan skifte mellem holdene. Alle medlemmer i Fokus Fitness får lavet et personligt program, og fokus ligger på korrekt udførelse, således træningen ikke kommer til at skade. Derudover er der stor kvalitet i holdundervisningerne, hvor der er individuel fokus på hver deltager.

Fokus Fitness har som nævnt 3 afdelinger i Aalborg og omegn. Et center i Nørresundby med fitness og holdtræning, et center i Vejgaard med fitness, holdtræning og et varmtvandsbassin, og centeret i Aalborg Øst med fitness, holdtræning, Kaffé Fair, IT og sprogundervisning. Fokus Fitness tilbyder mere end 100 forskellige hold om ugen, søde smilende uddannede instruktører, adgang til fri træning på 3 adresser og en fast pris pr. måned uden gebyrer, bøder eller andet. Fokus fitness tilbyder medlemmer af ErhvervsNetværk 9220 halv pris på medlemsskab! Tilmeld dig eller få yderligere information om Fokus Fitness på www.fokus-fitness.dk eller 99 30 10 00.

IMG_1031

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram