3030/0808-1616

Tranholmvej: erhvervsnetværkets succeshistorie

Tranholmvej: erhvervsnetværkets succeshistorie!

Formand for ErhvervsNetværk 9220, Morten Christensen, skriver om den gode nyhed:

I NV9220´s mission står der bl.a.:
ErhvervsNetværk 9220 vil udvikle det Østlige Aalborg ved at skabe attraktive rammer for virksomhederne.

Således har NV9220 lige siden etableringen været bevidst omkring nødvendigheden af, at virksomhederne, eksisterende som nye, har de rette vilkår for en fortsat udvikling. Herunder også tilkørselsforholdene til virksomhederne, som for manges vedkommende er afhængige af netop disse forhold. NV9220 oprettede som ét af mange indsatsområder fokusgruppen (senere temagruppen) Infrastruktur 9220, hvor netop udvidelsen af Tranholmvej til en 4-sporet vej har ligget øverst på opgavelisten. NV9220´s fortsatte (og stædige) vedholdenhed ser nu ud til at give resultat. Et bredt flertal på Christiansborg er parat til at give 37,5 mio. kr. til en udbygning af Tranholmvej i det østlige Aalborg, fremgår det af en aftale, forleden indgik. Dermed er udvidelsen fra to til fire spor, som længe har været undervejs, formentlig en realitet.

Det er i samme forbindelse værd at bemærke, at netop 9220 er Aalborgs mest attraktive postnummer, når det handler om udvikling og vækst. Nordjyske kunne således fortælle, at " Det østlige Aalborg er i dag Nordjyllands hurtigst kørende lokomotiv og centrum for regionens udvikling inden for sundhed og erhverv. Aalborg Øst har været inde i en rivende udvikling de seneste år. Antallet af tilflyttere er rekordhøjt, og det samlede befolkningstal runder om kort tid 50.000 mennesker svarende til en by på størrelse med Herning, Roskilde eller Silkeborg. Samtidig rummer det østlige Aalborg Nordjyllands største og hurtigst voksende klynge af virksomheder."
Der er således noget "at komme efter" for virksomheder der ønsker at være en del af en bydel med succes.

NV9220 hejser flaget for denne gode nyhed. Tillykke Aalborg

Scania lastvogn

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram