1010/0202-1616

Spar Nord

Spar Nord

Spar Nord satser stort på erhvervskunder

Spar Nord Aalborg på Østeraa og Spar Nord Vejgaard har samlet kræfterne i det nye Aalborg Erhverv, der får til huse i Spar Nords lokaler på Østeraa. Det nye erhvervscenter kommer til at servicere flere end 2.400 erhvervskunder, og skal som en af Aalborgs absolut største erhvervscentre sikre kunderne kompetent og progressiv rådgivning.

Med foreløbig 12 dedikerede erhvervsrådgivere og flere end 2.400 erhvervskunder bliver Spar Nords nye Aalborg Erhverv en af byens absolut største erhvervscentre. Det sker, når Spar Nord Aalborg på Østeraa og Spar Nord Vejgaard i løbet af januar samler erhvervskunder og tilknyttede medarbejdere i de to banker i én slagkraftig enhed.

Målet med sammenlægningen er at skabe et stærkt fagligt miljø, der sikrer, at kunderne også fremadrettet har ubesværet adgang til de kompetencer og den stadig mere specialiserede rådgivning, som efterspørges i det lokale erhvervsliv i Aalborg.

Fremtidssikring af banken

- Det her handler om at fremtidssikre banken i forhold til den efterspørgsel efter finansiel rådgivning og finansielle produkter, som gør sig gældende hos virksomhederne i Aalborg, og som vi til enhver tid skal være i stand til at matche, siger direktør i Spar Nord Aalborg Henrik Schou.

Henrik Schou er direktør i Spar Nord Aalborg, mens tidligere direktør i Spar Nord Vejgaard John Refsgaard er chef for Aalborg Erhverv samt stedfortræder for Henrik Schou. John Refsgaard fremhæver, at de nuværende relationer imellem kunder og rådgivere ikke ændres som følge af sammenlægningen.

- Vi ved, at vores kunder sætter meget stor pris på at have en fast rådgiver, der kender virksomheden og ved, hvad der er brug for. Derfor har det også været vigtigt for os at fastholde de kunde-rådgiver-relationer, der eksisterer i dag, og som i mange tilfælde beror på årtiers tillid og samarbejde, siger John Refsgaard.

Vejgaard: Fokus på privatkunder

Etableringen af det nye Aalborg Erhverv betyder ifølge John Refsgaard, at der nu naturligt bliver et stærkere fokus på privatkunderne i Spar Nord Vejgaard.

- Pladsen i vores lokaler i Vejgaard har igennem længere tid været trang. Så også i den henseende er det en fordel, at Spar Nord Vejgaard nu skal koncentrere sig om at servicere bankens privatkunder, uddyber John Refsgaard og henviser blandt andet til, at der nu bliver plads til bedre mødefaciliteter i Spar Nord Vejgaard.

Tidligere Privatkundechef i Spar Nord Vejgaard Peer Kristensen fortsætter fremadrettet som afdelingsdirektør samme sted.

 

Om Spar Nord

Med flere end 390.000 kunder, cirka 1.500 medarbejdere og 70 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. Banken har gennem finanskrisen hvert år leveret trecifrede millionoverskud og landede i 2014 et overskud før skat på 705 millioner kroner.

Spar Nord ejes af cirka 120.000 aktionærer.

For yderligere information se www.sparnord.dk

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram