1010/0707-1818

”SMÅ JOB MED MENING” I GANG HELE SOMMEREN - VIRKSOMHEDER STARTER MED EN, MEN TAGER FLERE

”SMÅ JOB MED MENING”

”SMÅ JOB MED MENING” I GANG HELE SOMMEREN - VIRKSOMHEDER STARTER MED EN, MEN TAGER FLERE
Marianne Jensen, der er rekrutteringsmedarbejder ved ”Små job med mening” og har arbejdet med vejledning af mennesker på kontanthjælp i en længere årrække hos Fokus Folkeoplysning (en af parterne bag Små job med mening), bekræfter effekten af indsatsen – også at det tager tid at løbe samarbejdet i gang i større målestok.

-Det er jo en helt ny måde at arbejde med disse mennesker på. Og det virker. Det er jo mennesker, som meget ofte er i tvivl om, hvad de kan, fordi de har været uden for arbejdsmarkedet i mange år. Måske været på kontakthjælp i en del år. Men for dem alle sammen kan vi se, at det betyder, at de får et kæmpe boost af at komme i gang. De får glæde og selvsikkerhed – og kan meget mere, end de troede. Så jo – vi kan se, at bare få timers arbejde i løbet af ugen meget hurtigt fører til flere timer.
-Og vi kan også se, at de virksomheder, har først har taget en ind i ”Små job med mening”, meget ofte tager flere ind. Så det er altså ikke noget, man som virksomhed bliver skræmt af, når man først er i gang. Det er tværtimod noget, at inspirerer til at man opretter endnu flere ”små job med mening”. Fordi man gør mennesker glade og får løst en opgave selv, fortæller Marianne Jensen.

BREDER SIG SOM RINGE I VANDET

Som ErhvervsNetværk 9220-formand Morten Christensen venter rekrutteringsmedarbejder Marianne Jensen, at projektet bliver udbredt meget mere.

-Det tager lidt tid at løbe sådan noget i gang. Og vi er altså først lige startet. Vi får mange kontakter – og vi tager dialogen, Men det breder sig stille og roligt som små ringe i vandet. Og jeg er sikker på, at vi i løbet af efteråret kommer meget længere med at få skabt ”Små job med mening” for mange flere virksomheder, siger rekrutteringsmedarbejderen.

I GANG HELE SOMMEREN

Rekrutteringskonsulenterne i ”Små job med mening” er i øvrigt i sving hele sommeren igennem. Det betyder også, at virksomheder, der er interesserede i at få oplysninger og vendt mulighederne for at hjælpe en borger i gang på arbejdsmarkedet gennem ”Små job med mening” kan henvende sig til Marianne Jensen og hendes kollega.

LÆS MERE HER:

http://småjobmedmening.dk/

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram