1212/0404-1818

SMÅ JOB MED MENING: CO2LIGHT ER OPSAT PÅ AT GØRE EN FORSKEL

SMÅ JOB MED MENING: CO2LIGHT ER OPSAT PÅ AT GØRE EN FORSKEL

Af Kristian Andersen

Charlotte Balling fra virksomheden CO2 Light er opsat på at gøre en forskel i ”Små job med mening”.

"Små job med mening" handler om, at ledige, der ikke er klar til en ordinær beskæftigelse, sluset ind på arbejdsmarkedet i små jobs på mellem fem og ti timer ugentligt.

CO2 Light har på forhånd - lige som Aalborg Portland, Siemens Gamesa og Hustømrerne, som alle er medlemmer af ErhvervsNetværk 9200 -  sagt ja til være med til at løfte på opgaven.

Og CO2Light er også med den 24. april, hvor "Små job med mening præsenteres for de 175 medlemsvirksomheder i ErhvervsNetværk 9220, når de samles til informationsmøde 24. april.

Charlotte Balling siger:

-Initiativet er en rigtig god ide. Både for de mennesker det virkelig drejer sig om, for virksomhederne og i sidste ende vores samfund.

-Vi har nogle mennesker, som kan noget, som vi har brug for. For CO2Light’s vedkommende har vi jobs, som ikke kræver mange timer pr uge, men som kræver visse kompetencer. ”Små job med mening” vil i visse situationer give rigtig god mening for os.

-Jeg møder med mellemrum mennesker, som rigtig gerne vil i gang på arbejdsmarkedet og bidrage med netop deres kompetencer, men ikke lige kan starte på fuld tid. De er en gave til os, hvis vi formår at få dem hjulpet i gang. Det vil vi meget gerne være en del af, siger Charlotte Balling.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram