1818/1111-1919

Sidste morgenkrydder i sæson 2019

Sidste morgenkrydder i sæson 2019.

Onsdag den 13. november 2019, afholdt ErhvervsNetværk 9220 årets sidste morgenkrydder med 52 fremmødte.

Morgenkrydderen blev afholdt hos vores medlem BDO, der med deres fantastiske rammer kunne byde velkommen til to meget aktuelle indlæg.

Frank Rudolph (Center For Samskabelse) og Karen-Marie Hovmøller (Hovmøller & Thorup), der på dagen repræsenterede Gestus Nord, fortalte hvordan organisationen arbejder med at hjælpe børn og unge i svære situationer. Gestus Nord har mange tilbud til børn og unge, bl.a. Mentor Gestus, der tilbyder lektiehjælp, herudover yder Gestus Nord hjælp til betydningsfulde højdepunkter i børns og unges liv, f.eks. til konfirmation, jul, oplevelser og sommerlejr.

Vi takker Gestus Nord for indlægget og kan kun opfordre vores medlemmer til, at bakke op om den gode sag.

Beskatning og julegaver – hvad har de to ting med hinanden at gøre? Alting og ingenting, hvis ellers man kender til reglerne om, hvad og hvor meget en arbejdsgiver må give en ansat julegaver for. BDO gav på morgenkrydderen et indblik i bl.a. beskatningsregler i forhold til gaver til medarbejdere.

Oplægget var meget aktuelt og et velvalgt emne, der i den grad fortjener interessen forud for gaveindkøb til ens medarbejdere.

ErhvervsNetværk 9220 vil gerne takke BDO’s to skattekonsulenter Jens Christian Obel og Helle Rimmen Sieker Andreasen fordi, de ville bruge deres tid og dele deres viden med vores morgenfriske medlemmer.

 

Vi fra ErhvervsNetværk 9220 vil gerne takke BDO for deres gæstfrihed i spændende rammer. Tak til alle indlægsholderne og ikke mindst tak til alle medlemmerne for fremmøde.

 

Vi ses i 2020 til endnu en spændende sæson, hvor vi stater ud hos Sparekassen Kronjylland i januar. Datoer ses på hjemmesiden.

 

 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram