09/11/2016

Seminar om Stress

Seminar om Stress

Føler du dig stresset? Kender du en, der er stresset?
Temagruppen, Sundhed 9220, indbyder i samarbejde med Krifa til et seminar om stress d. 21. november kl. 14:45 – 17:00 hos Krifa på Gasværksvej 4. 3. sal.

Vil du have redskaber til at forstå, forebygge og bekæmpe stress? Så er dette seminar noget for dig! Ved at deltage på dette seminar, vil du blive bedre rustet til at håndtere stress.

Konkret vil seminaret give dig:

  • Viden om, hvad stress er og hvad det ikke er
  • Kendskab til, hvem der har ansvaret for stress
  • Kompetence til at handle ud fra eget stressniveau
  • Kompetence til at identificere tegn på stress, både hos dig selv og hos andre

Du vil få konkrete råd og vejledning, du kan handle ud fra, samt en beskrivelse af, hvordan Krifa kan hjælpe dig omkring stress.

Indhold

Stress er en udfordring, som rigtig mange mennesker kommer i kontakt med i løbet af deres arbejdsliv. Vi vil på dette seminar hjælpe dig til at blive bedre til at håndtere denne udfordring. Vi sætter fokus på stress og ser fænomenet fra mange forskellige vinkler. Undervisningen er alsidig og indeholder både teori, inspiration og spændende refleksionsøvelser.

Stress er ikke en sygdom. Stress er en belastning, som kroppen reagerer naturligt på. I forebyggelsen af stress er det vigtigt at forstå, hvad stress er, hvordan stress opstår og at kende symptomerne og vide, hvordan stress kan tackles og forebygges og erstattes med trivsel. Alt dette får du syn for på dette kursus.

Stresshåndtering og God Arbejdslyst

Seminaret er udviklet i Krifa og bygger på vores mission ”God Arbejdslyst”. Vi ved, at en god håndtering af stress er med til at sikre balance i arbejdslivet, som er afgørende for at passe på vores arbejdslyst. Seminaret er udviklet af vores dygtige stresseksperter, der har stor erfaring med forebyggelse og håndtering af stress.

 

Program:

14.45: Ankomst og kaffe

15.00 Velkomst

15.00: Styr på Stress v./ Mariann Bach og Bodil Nielsen fra Krifa

16.55 Afslutning

Hvor: Hos Krifa på Gasværksvej 4. 3. sal (mødelokalerne).

Tilmeld dig og dine kollegaer senest d. 16. november. Send gerne denne invitation videre til en kollega, der kunne være interesseret. Tilmeld dig her.

Venlig hilsen

Temagruppen, Sundhed 9220 og Krifa

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram