29/05/2020

Samarbejde skal styrke erhvervslivet yderligere!

Den ene er fra 1431, den anden fra 2011. Den ene fokuserer på Aalborg-regionen i bredere forstand, den anden koncentrerer sig skarpt om postnummer 9220. Der hører forskellighederne så også op, for både Erhverv Norddanmark og ErhvervsNetværk 9220 har som opgave at arbejde for udvikling af erhvervslivet.

 

”Det er baggrunden for, at vi gennem nogen tid har talt om, hvordan vi bedst styrker de to organisationer og dermed skaber grundlaget for et øget strategisk samarbejde til fordel for erhvervslivet”, siger Rasmus Haugaard, der er formand for Erhverv Norddanmark.

 

Formand Mette Schmidt, ErhvervsNetværk 9220, bekræfter, at der er en række sammenfaldende formål, hvilket giver et strategisk samarbejde ekstra god mening:

 

”Begge parter har til opgave at påvirke det politiske niveau, så erhvervslivet til stadighed har de bedst tænkelige arbejdsvilkår. Desuden har vi sammenfaldende interesser med hensyn til prioritering af nationale agendaer som bæredygtighed, miljø, klima, energi og socialt ansvar i lokal og regional sammenhæng.”

 

Rasmus Haugaard peger på reel jobskabelse i Aalborg og Nordjylland som et andet fælles fokusområde og siger videre:

 

”Begge organisationer vil eksistere, som medlemmerne kender dem i dag, men vi vil fordele visse opgaver på en anden måde end hidtil. Således vil ErhvervsNetværk 9220 i relation til erhvervspolitiske aktiviteter og tiltag koncentrere sig om det østlige Aalborg, mens Erhverv Norddanmark tager sig af den del, der rækker uden for dette geografiske område.”

 

Erhverv Norddanmark og ErhvervsNetværk 9220 har samtidig aftalt, at det er sidstnævnte, der bærer førertrøjen i relation til emnerne bæredygtighed, miljø, klima og energi.

 

I forbindelse med indgåelse af samarbejdsaftalen har ErhvervsNetværk 9220’s formand fået plads i bestyrelsen for Erhverv Norddanmark.

 

 

Yderligere information:

Rasmus Haugaard, Erhverv Norddanmark: 30785132

Mette Schmidt, ErhvervsNetværk 9220: 29207253

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram