28/02/2017

Prisen – Nordjyllands mest cirkulære virksomhed 2017

Prisen – Nordjyllands mest cirkulære virksomhed 2017

Det Nordjyske Virksomhedspanel (der er et erhvervssamarbejde imellem Spar Nord Bank, HjulmandKaptain og Aalborg Universitet) og Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i Norddanmark (NBE) har sat sig for at finde Nordjyllands mest cirkulære virksomhed. Og vil i foråret 2017 tage et kig på den grønne dagsorden i de nordjyske virksomheder og samtidigt sætte fokus på de initiativer og aktiviteter, som de nordjyske virksomheder allerede har taget til sig.

 

Derfor vil de gerne have virksomhederne til at hjælpe med at finde den mest cirkulære nordjyske virksomhed.

 

Frem til d. 13 marts kan I være med til at indstille en nordjysk virksomhed til prisen som Nordjyllands mest cirkulære virksomhed 2017.

De indstillede virksomheder vurderes og screenes af et hold forskere på Aalborg Universitet og de fem bedste virksomheder udvælges. Den endelige vinder blandt de fem virksomheder udvælges af et håndplukket ekspertpanel.

 

Vinderen kåres på Naturmødet den 18. maj 2017 – kl. 15-18 på Nordsøen Oceanariet i Hirtshals ved en prisuddeling, hvor I vil være meget velkommen til at deltage.

 

Hvordan indstiller du en virksomhed?

 

Når du indstiller en nordjysk virksomhed til prisen, som Nordjyllands mest cirkulære virksomhed 2017 skal du:

–              Downloade og læse kriterierne for indstillingen og derefter udfylde indstillingsformularen  – klik på dette link: https://nben.dk/2017/02/nordjyllands-mest-cirkulaere-virksomhed-2017

–              Sende den udfyldte formular, som vedhæftet fil til rda@plan.aau.dk senest den 13. marts 2017

–              Vedhæfte eventuel yderligere dokumentation til indstillingen til e-mailen.

 

På vegne af

Det Nordjyske Virksomhedspanel

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram