12/01/2017

Nytårskur og generalforsamling

Nytårskur og generalforsamling

Kære medlemmer

2016 er gået på hæld, og et nyt år har set dagens lys. 2016 er fløjet afsted siden ErhvervsNetværk 9220 sidst afholdt generalforsamling, og nu er det snart tid til, at vi igen samles og gør status. Status over det vi (op)nåede og det vi ikke kom helt i mål med.

Den kommende generalforsamling afholdes den 1. februar 2017, og denne gang er rammerne sat i Gigantium. Som altid gælder invitationen for alle interesserede medarbejdere i medlemsvirksomheden, og da Gigantium rummer mange besøgende, ser vi frem til at byde velkommen til rigtig mange mennesker til denne generalforsamling og Nytårskur. Som det fremgår af den netop udsendte indkaldelse, afsluttes GF denne gang af med en ishockeykamp, hvor alle fremmødte er inviteret.

Jeg vil gerne på NV9220’s vegne ønske alle medlemmer og jeres medarbejdere et rigtigt godt nytår, med ønsket om et positivt og udviklende 2017.  

Med venlig hilsen
Morten Christensen
Formand NV9220

 

gf billede

gf bilede 2

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram