2525/0909-2323

Velkommen til vores seneste medlem: Textilia

Det er med en særlig glad følelse, at vi byder Textilia velkommen som nyt medlem. Der er nemlig ikke tale om et nyt bekendtskab, men derimod den virksomhed, der en gang var Regionsvaskeriet/De Forenede Dampvaskerier – og det er dermed en af vores stiftere, der så at sige vender hjem.

Afdelingschef Jeppe Lundø Tørning fortæller, at virksomheden siden 1958 har leveret professionelle og specialiserede vaske- og lejeløsninger til alle brancher:

”Kunderne i Aalborgafdelingen omfatter primært sygehuse, privathospitaler og plejehjem, imens vores kollegaer rundt i Danmark tager sig af restauranter, hoteller, måtteservice, arbejdstøj, rengøringsløsninger, renrumsbeklædning, private og institutioner.

Vi bestræber os på at give vores kunder de bedste løsninger på markedet gennem grundig dialog, nem onboarding, sikker service og løbende justeringer efter behov.

Vi har også konceptet Textilia upcy, som er cirkulær økonomi i tæt dialog med vores kunder. Gennem upcycling udvikler vi nye artikler af kundernes kasserede eller udtjente tekstiler. Derved får de et konkret udbytte af udtjente tekstiler, samtidig med at de mindsker de negative miljøpåvirkninger. Gamle hospitalsdyner genopstår som praktiske dynejakker, frotté får nyt liv som håndstykker til håndaftørring og linned forvandles til kitler. Vi arbejder konstant på at udnytte tekstilressourcerne fuldt ud, og derfor bliver bæredygtighed tænkt ind i tekstilernes samlede livscyklus.

Vi glæder vi os til at udbygge og udnytte vores lokale netværk i endnu højere grad end hidtil. Det gælder inden for miljø, energi, verdensmål og fremtidens arbejdsplads. Vi gør i forvejen en stor indsats for at fremme mangfoldigheden og rummeligheden på vores arbejdsplads, og et samarbejde med lokale virksomheder vil uden tvivl være en fælles gevinst.”

www.textilia.dk

Textilia er repræsenteret af Jeppe Lundø Tørning, Lene Larsen og Stine Bækgaard Olsen.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram