1919/0909-2323

Velkommen til vores seneste medlem: Studio 03

I dag byder vi velkommen til endnu et nyt medlem - denne gang virksomheden Studio 03, der er repræsenteret ved Svenn Hjartarson. 

På hjemmesiden www.studio03.dk kan man blandt andet læse, at "Studio 03 er fotografering. Historier fortælles igennem billeder, udtryk, stil, en kreativ vinkel eller en unik location. Det gælder alt fra reklamefotografering og erhverv til portrætter. Studio 03 har gennem de sidste 20 år arbejdet med billedet til den kommercielle verden.

Reklamefotos kræver kreativitet, opfindsomhed og en forståelse for både kunder og målgruppe. Studio 03 laver altid portrætter inspireret af det menneske, der skal portrætteres. Billederne bliver bedst, hvis vi samarbejder, og du føler dig godt tilpas. Det er, når du slapper af, at portrætterne bliver naturlige og levende.

Studio 03 tror på, at alle lokationer har en god side, og at det blot handler om at finde den rette vinkel. Fotografering til erhverver en kærkommen udfordring, der oftest ender med overraskendeæstetiske og interessante billeder."

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram