2626/0404-2323

Velkommen til vores seneste medlem: Råt&Godt

Vi byder velkommen til endnu et medlem af erhvervsnetværket, denne gang Råt&Godt.

På hjemmesiden www.raatoggodt.dk kan man læse, at Råt&Godt er en socialansvarlig og bæredygtig virksomhed, hvis primære formål er at hjælpe unge med udfordringer ud over ledighed i beskæftigelse. Videre hedder det:

"I samarbejde med de unge i vores beskæftigelsestilbud producerer vi speciallavede møbler og interiør af rest- og genbrugsmaterialer i værkstedet og syværkstedet Sødt&Blødt. Materialerne kan også købes rå til dine egne byggeprojekter i Materialebanken. I Kredsløb laver vi kreative indretningsprojekter og giver interiør nyt liv gennem upcycling. Råt&Godt – Flamingogenbrug indsamler og komprimerer flamingo (EPS) til genanvendelse. Alle afdelinger har fokus på at genanvende materialer, og når du samarbejder eller handler med os, bidrager du til at fremme ansvarligt forbrug og produktion. Alt produceres i samarbejde med de unge i vores beskæftigelsestilbud, som hjælpes videre i job og uddannelse i samarbejde med vores partnere. Det er med til at skabe mere lighed og økonomisk vækst for den enkelte, arbejdspladserne og samfundet. Læs om vores bidrag til den bæredygtige udvikling her."

Råt&Godt er repræsenteret af Christian Helweg, Katrine Dalsgaard, Nels Rubæk Sørensen og Trine Vesteraa.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram