2727/0404-2323

Velkommen til vores seneste medlem: ProConsi International

I dag byder vi velkommen til ProConsi International, der er repræsenteret i ErhvervsNetværk 9220 af virksomhedens grundlægger og CEO, Lise-Lotte Terp.

Lise-Lotte Terp har været så meget forskelligt som direktør, sekretariatschef, ministersekretær, direktionssekretær, bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem - og siden januar 2023 har hun haft foden under eget bord i konsulentvirksomheden ProConsi International.

Vores nye medlem, der blandt andet sidder i bestyrelsen for Arctic Hub og Nordsøen Fri Fagskole samt i styregruppen AAU Arctic på Aalborg Universitet, fortæller, at hun i løbet af en arbejdsdag nemt kan have møder på internationalt niveau, drøfte muligheder med en lokal virksomhed og arbejde strategisk i et nationalt netværk:

"Jeg svinger godt mellem de tre niveauer og så mellem de konkrete projekter kontra policy. Mit omdrejningspunkt er strategi, ledelse og udvikling. Uanset om det er store internationale projekter eller mindre lokale konkrete behov, så er det vigtigt at de tre elementer er på plads. Der er uendeligt mange muligheder lokalt, nationalt og internationalt og dem har jeg taget fat på. Formningen af fremtiden tilhører dem der går den vej. Vi skal arbejde og samarbejde endnu mere. Vi skal fokusere på udviklingen, på ny teknologi, på nye samarbejdsmetoder, videndeling og have fokus på bæredygtige løsninger. Som ukuelig optimist med et meget lyst livssyn, går jeg gerne den vej i samarbejde med dygtige mennesker, vigtige relationer og bæredygtige partnerskaber."

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram