0606/1010-2222

Velkommen til vores seneste medlem: Grunwald Consulting

Vi byder velkommen til det seneste medlem af ErhvervsNetværk 9220. Det er Grunwald Consulting repræsenteret ved indehaver Annette Grunwald.

Af virksomhedens hjemmeside kan man læse, at ”Grunwald Consulting hjælper som sparrings- og projektpartner, udvikler og rådgiver jeres ideer og projekter i gang og succesfuldt til dørs.

Min specifikke viden om problembaseret projektsamarbejde i teams og på tværs af offentlige og private organisationer er bl.a. opnået gennem mit 12-årige forskningsarbejde samt gennem undervisning og support af studenterprojekter på forskellige ingeniøruddannelser.

Inden for bæredygtighed har jeg en erfaringsbaggrund som projektleder for et svanemærkecertifikat med ansvar for miljø- og kvalitetsstyring, kontorchef i en miljøorganisation samt leder for uddannelsesprojekter inden for STEM uddannelse og bæredygtighed.

Kombinationen af stor viden om læreprocesser og teknisk indsigt gør, at jeg hurtigt forstår jeres verden, og kan yde målrettet hjælp.

En vigtig baggrund for min rådgivning til jer er min viden om forandringsprocesser og strategisk udvikling i produktionsvirksomheder såvel som i uddannelsesinstitutioner.”

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram