0202/1010-2323

Velkommen til vores seneste medlem: Forsikringsmæglerne DFM A/S

På den første arbejdsdag i oktober byder vi velkommen til Aalborg-afdelingen af Forsikringsmæglerne DFM A/S. Virksomheden, der er repræsenteret af Christina Thomsen, er nærmere beskrevet på https://dfmforsikring.dk. Her kan man blandt andet læse dette:

"Forsikringsmæglerne DFM har mange års erfaring samt indgående kendskab til forsikringsbranchen, som gør Forsikringsmæglerne DFM til specialister indenfor forsikringsløsninger til virksomheder. Vi beskæftiger os med alle facetter, som har berøring med den moderne virksomheds forsikringsforhold. Vi har i dag kunder i mange forskellige brancher, og kender derfor til de alsidige behov, den enkelte virksomhed har. Ikke to brancher er ens - og hos os er hver kunde unik.

Det helt grundlæggende ved en forsikringsmægler er uafhængigheden af forsikringsselskaberne - hvorved en forsikringsmægler adskiller sig fra øvrige forsikringsformidlere. En forsikringsmægler er derfor kundens rådgiver, som gennem et professionelt markedskendskab alene varetager kundens interesser."

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram