2626/1010-2323

Velkommen til vores seneste medlem: Elitecom ApS

Velkommen til vores seneste medlem: Elitecom ApS. På www.elitecom.dk kan man læse, at “Bag navnet finder du IT branchens stærkeste spidskompetencer indenfor indkøb, rådgivning og distribution af IT udstyr og løsninger.” Og videre hedder det:

“Gode råd og vejledning, komplette kvalitets løsninger, absolut konkurrencedygtige priser, mulighed for leje og leasing til branchens laveste ydelse, mulighed for modificering og tilretning i vores topmoderne konfigurationscenter samt adgang til vores lager af mærkevarer til sprøde spotpriser. Har du specielle ønsker er vi eksperter i at levere reservedele eller partier af varer du eller dine kunder mangler.

Elitecom vil altid stræbe efter at være de bedste i markedet. Det kan vi kun i kraft af vores tætte samarbejde med vores kunder. Samarbejdet er afgørende for at få det indblik, det kræver at levere State-Of-The-Art løsninger. Derfor er vi altid meget lydhøre overfor vores kunders ideer og går hellere en runde mere for at sikre, løsningen er 100%.”

Elitecom er repræsenteret af Thomas Ertmann (foto), Steffen Hønke og Martin Værens.

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram