2828/0303-2323

Velkommen til vores seneste medlem: Din Rengøringspartner

Måneden er ikke omme endnu, så vi kan godt nå at byde velkommen til endnu et medlem. Denne gang er det virksomheden Din Rengøringspartner ApS., som er hjemmehørende i postnummer 9220.

Virksomheden, der er repræsenteret af Lisa Karademir og Huseyin Karademir, er nærmere beskrevet på hjemmesiden www.dinrp.dk. Her kan man blandt andet læse, at de to indehavere tilsammen har over 25 års erfaring med rengøringsbranchen:

"Med Din Rengøringspartner får du en loyal og nærværende samarbejdspartner, der hele tiden er på forkant og som hele tiden vil hjælpe dig med at få den mest optimale løsning. Vores medarbejdere er en del af et team, hvor de har indflydelse og ikke bare er et nummer på lønningslisten. Vi stiller høje krav til os selv og hinanden og ved, at den fortrolighed og det ansvar, som I giver os, skal tages seriøst. Med Din Rengøringspartner får I en samarbejdspartner, som hele tiden er et skridt foran, laver egenkontroller og som er fleksible i forhold til jeres behov og årstiderne."

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram