1717/0404-2323

Velkommen til vores seneste medlem: Din Forsikringsmægler

Vi byder velkommen til netværkets seneste medlem: Din Forsikringsmægler repræsenteret ved Lars Christiansen.

Om virksomheden kan man på dens hjemmeside blandt andet læse dette:

"Hos os er du og din virksomhed i fokus. Vi sætter en ære i at give jer den rigtige rådgivning om erhvervsforsikringer, og sikre korrekte dækninger til de bedst mulige priser. Samtlige af vores forsikringsmæglere har mange års erfaring. Vi er målrettede og yder en kompetent og personlig rådgivning.

Din Forsikringsmægler er landsdækkende. Forsikringsmæglerne kender deres nærmiljø, er engageret i kunderne og passioneret omkring deres arbejde. Som kunde har du direkte kontakt med din forsikringsmægler, og der lægges vægt på tilgængelighed og fleksibilitet. Vores forsikringsmæglere udfører selv den administrative del. Derfor kan vi holde omkostningerne nede, og tilbyde konkurrencedygtige honorarer.

Du vil ikke opleve, at vi kommer med færdig skabelon for jeres forsikringsløsning. Det er en dialog, hvor mægleren lærer jer at kende, og sætter sig grundigt ind i jeres behov. Herefter udarbejdes der en behovsanalyse, så der kan skræddersyes den rette løsning."

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram