13/05/2017

Trivselsplaneten

Trivselsplaneten

Trivselsplaneten hjælper dig igennem coaching, således du får en bedre hverdag, og kan præstere bedre i dagligdagen.

Life Coaching

Har du udfordringer i hverdagen; i relation til job, familie, venner eller andet? Udfordringer, der betyder du sidder fast og ikke føler, du kan komme videre ved egen hjælp. Ønsker du at udforske muligheder, så du kan få taget beslutninger og få kommet i gang, med det, som giver mening og energi? Et individuelt udviklingsforløb med en person du har tillid til, som er din støtteperson, din udfordrer og din beskytter kan være en meget givende udviklingsvej.

Coaching samtalen

Trivselsplaneten arbejder udfra et humanistisk perspektiv, hvilket betyder, at hun tror på at “alle” mennesker kan tænke selv, kan tage sine egne beslutninger og har et indre potentiale for vækst. I hendes samtaler betyder det, at hun ønsker at møde dig på et ligeværdigt og empatisk plan, og at hendes opgave er at facilitere en proces, hvor du selv finder mening og vejen til udvikling. Christine arbejder bl.a.med Transaktions Analyse, hvilke giver unikke muligheder, for at dele praktiske og let forståelige modeller fra Transaktions Analysens mangfoldige litteratur med dig og i det omfang det giver mening.

Stress

Igennem de rådgivende samtaler vil du få indblik i dine stresssymptomer og værktøjer til at styre din stress – styre dine tankemønstre i pressede situationer, og ikke mindst bevæge dig sikkert ud af den nuværende stress tilstand og tilbage til ”dig selv”. Christine anvender desuden hearth math, læser mere her.

Læs meget mere om hvad Christine kan tilbyde og hjælpe med her. 

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram