13/09/2016

Torp Byg nyt medlem i netværket

Torp Byg er nyt medlem i netværket

Torp Byg har mere end 10 års branche-erfaring indenfor totalentrepriser i private boliger samt indenfor erhvervsbyggeri.

De råder over murere, tømrere, elektrikere, vvs’ere og malere i Torp Byg og har tilmed et tæt samarbejde med Designhaus, hvorfor de kan tilbyde komplette løsninger. En mulighed, der sikrer kunderne effektivitet og kvalitet samt store besparelser, når det gælder både tid og penge.

Torp Byg er meget opsatte på, at forløbet i en byggeproces – store som små – skal være en dejlig og positiv oplevelse, der giver kunden frihed til at være tilstede i alle byggeriets faser – uden at skulle bruge energi og fritid på at binde enderne sammen. Det klarer torp Byg som et naturligt led i projektforløbet, da de planlægger og disponerer de forskellige kompetencer bedst muligt i takt med, at de skal involveres i projektet.

De ting, der i sidste ende skal sikre det perfekte slutresultat er planlægning, timing samt økonomi og kvalitet i udførelsen. Alt sammen detaljer Torp Byg er garanter for – fordi de skaber løsningen uden andres involvering.

Læs mere her: www.torpbyg.dk

t byg

RELATEREDE NYHEDER

Modtag vores nyhedsbrev

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram